Routers

Asus

Asus 4g-ac68u 4g router

Yorcom computers 315,00
0.00

Asus blue cave router

Alternate 139,00
Yorcom computers 179,00
De ASUS Blue Cave is gemaakt om te presteren en gestyled om gezien te worden. De eenvoudig te gebruiken Blue Cave combineert de kracht van Intel WiFi en ASUS engineering-innovatie en biedt je super vloeiende streaming en lag-free gaming overal in huis. En met de geavanceerde ASUS AiProtection-beveiliging en Family Overview-ouderlijk toezicht kan je erop vertrouwen dat iedereen veilig online is. Al jouw familieleden, jong of oud, worden blootgesteld aan de gevaren van internet elk moment dat ze online zijn. Verkapte cyberbedreigingen kunnen binnen sluipen om jouw privégegevens te stelen, of jouw kinderen kunnen per ongeluk ongewenste inhoud tegenkomen tijdens hun steeds groter wordende schermtijd. Blue Cave bevat geavanceerde ouderlijk toezicht om je totale gemoedsrust te bieden, met commerciële beveiliging voor jouw thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige bediening van de online-ervaring voor elk gezinslid en elk apparaat, allemaal via de mobiele app. ASUS AiProtection, mogelijk gemaakt door Trend Micro, is ingebouwd in Blue Cave om uitgebreide bescherming aan jouw thuisnetwerk toe te voegen. Met AiProtection zijn al jouw aangesloten apparaten, inclusief smart home (loT) -apparaten beveiligd om te voorkomen dat jouw persoonlijke gegevens worden aangetast. Blue Cave biedt exclusieve extra bescherming voor jouw apparaten, pc's, smartphones en tablets zelfs als ze niet zijn verbonden met jouw thuisnetwerk! Met Blue Cave, kan je er zeker van zijn dat jouw apparaten altijd volledige antivirusbescherming hebben, waar je ze ook gebruikt. Elke Blue Cave-router bevat een jaar gratis Trend Micro Mobile Security voor twee mobiele apparaten en Trend Micro Titanium Antivirus + voor twee Windows-pc's! AiMesh ondersteund - verbind je RT-AC88U met andere compatibele ASUS-routers om een krachtig en flexibel wifi-netwerk voor het hele huis te creëren.

Asus brt-ac828 business router

Yorcom computers 329,00
Alternate 339,00
Uitgebreid met alle netwerkfuncties en de betrouwbaarheid die jouw bedrijf nodig heeft, is de BRT-AC828 ontworpen voor groeiende van bedrijven. De BRT-AC828 biedt 8x 10/100/1000Mbps RJ45 Poorten en daarnaast 2x 10/100/1000Mbps RJ45 WAN Poorten waar je jouw netwerk flexibel mee kunt uitbreiden. Ook biedt de router plaats voor een interne M.2 SATA SSD voor super snelle netwerk opslag, allemaal om jouw netwerk te verbeteren. Hoe complex jouw netwerk ook is, met de dual-band AC2600 Wi-Fi in combinatie met de MU-MIMO-design en vier externe antennes, heb je de beschikking over snelle en stabiele verbindingen met meerdere apparaten, met ook een uitstekende dekking, tot 100 meter op de 2,4 GHz-band in open ruimten, dat is perfect voor het typische kantoor.

Asus dsl-ac68u modem/router

Yorcom computers 169,00
0.00

Asus dsl-n66u modem/router

Yorcom computers 109,00
0.00

Asus lyra mesh router 1 pack

Yorcom computers 149,00
0.00

Asus lyra mesh router 2 pack

Yorcom computers 279,00
0.00

Asus lyra mesh router 3 pack

Yorcom computers 319,00
0.00

Asus lyra mini mesh router 1 pack

Yorcom computers 99,00
0.00

Asus lyra mini mesh router 2 pack

Alternate 164,90
Yorcom computers 249,00
Reken af met dode wifihoeken en zeg minder betrouwbare verbindingen vaarwel. ASUS Lyra mini levert supersnelle, uiterst betrouwbare wifi tot in elke hoek van het huis. Of je nu een smartphone, pc, spelconsole of een smart-home gadget gebruikt, Lyra zorgt ervoor dat elk apparaat een gelijkmatige, naadloze en veilige verbinding heeft - overal in het huis en de hele tijd.

Asus lyra mini mesh router 3 pack

Alternate 209,00
Yorcom computers 329,00
Reken af met dode wifihoeken en zeg minder betrouwbare verbindingen vaarwel. ASUS Lyra mini levert supersnelle, uiterst betrouwbare wifi tot in elke hoek van het huis. Of je nu een smartphone, pc, spelconsole of een smart-home gadget gebruikt, Lyra zorgt ervoor dat elk apparaat een gelijkmatige, naadloze en veilige verbinding heeft - overal in het huis en de hele tijd.

Asus lyra trio router 2 pack

Alternate 179,00
Yorcom computers 219,00
Kom online en maak snel gebruik van het deze set Lyra Trio, het AC1750 dual-band mesh wifi-systeem van Asus. Het dekt woningen met meerdere verdiepingen tot 500 vierkante meter, met AiProtection netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en ouderlijk toezicht. Zo reken je af met dode wifi-zones, de dual-band, tri-hub mesh wifi-systeem met unieke antenneplaatsing zorgt voor een sterk wifi signaal in elke hoek van de woning. Zo leveren de 3x3 MIMO-technologie en naadloze roaming superieure wifi-snelheid en verbinden je automatisch met het beste signaal, overal in huis. Met altijd een veilig gevoel door de actuele bescherming, via de gratis cloudgebaseerde beveiliging, aangedreven door Trend Micro, dat ervoor zorgt dat je privacy op aangesloten apparaten wordt beschermd. De bijbehorende ASUS Lyra-app maakt een pc-loze installatie, netwerkbeheer en diagnostiek mogelijk, en waarschuwt je voor eventuele problemen.

Asus lyra trio router 3 pack

Alternate 249,00
Yorcom computers 299,00
Kom online en maak snel gebruik van het Asus Lyra Trio, AC1750 dual-band mesh wifi-systeem, het dekt woningen met meerdere verdiepingen tot 500 vierkante meter, met AiProtection netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en ouderlijk toezicht. Zo reken je af met dode wifi-zones, de dual-band, tri-hub mesh wifi-systeem met unieke antenneplaatsing zorgt voor een sterk wifi signaal in elke hoek van de woning. Zo leveren de 3x3 MIMO-technologie en naadloze roaming superieure wifi-snelheid en verbinden je automatisch met het beste signaal, overal in huis. Met altijd een veilig gevoel door de actuele bescherming, via de gratis cloudgebaseerde beveiliging, aangedreven door Trend Micro, dat ervoor zorgt dat je privacy op aangesloten apparaten wordt beschermd. De bijbehorende ASUS Lyra-app maakt een pc-loze installatie, netwerkbeheer en diagnostiek mogelijk, en waarschuwt je voor eventuele problemen.

Asus rog rapture gt-ac5300 gaming router

Yorcom computers 359,00
0.00

Asus rog rapture gt-ax11000 gaming router

Alternate 419,00
Yorcom computers 429,00
De ASUS ROG Rapture AX11000 Triband WLAN Gaming Router is een krachtige 10 Gigabit Wi-Fi router met Quad-Core Processor, 2,5G Gaming Port, DFS Band, WTFast, Adaptive QoS, AiMesh for Mesh Wifi System en AiProtection Network Security Triband Gaming. De drievoudige gameversnelling versnelt het internetverkeer van apparaat naar de gameserver. De ASUS AX11000 is compatibel met het ASUS AiMesh Wi-Fi-systeem voor naadloze WiFi-dekking in huis.

Asus rt-ac1200 usb router

Yorcom computers 69,95
0.00

Asus rt-ac1200g+ router

Alternate 79,00
Yorcom computers 79,00
De ASUS RT-AC1200G + Dual-Band Wireless-AC1200 gigabit router zorgt voor een groot draadloos bereik dankzij vier krachtige antennes en high power technologie. De 802.11ac high-speed performance is perfect voor het streamen van 4K Ultra HD-video's, online gaming met ondersteuning voor de nieuwste generatie consoles zoals de Xbox One en PlayStation 4 en het uitvoeren van andere bandbreedte-intensieve taken. De multifunctionele USB 2.0-poort maakt het mogelijk om printers, harde schijven en 3G / 4G te delen, terwijl ASUS AiDisk ondersteuning en toegang geeft, tot het delen en streamen van bestanden van je pc naar andere apparaten die in het zelfde netwerk zijn aangesloten. De nieuwe Broadcom chipset, levert de RT-AC1200G + supersnelle draadloze gigabit-AC snelheden tot 867 Mbps op de 5 GHz-band, dat is 3 keer sneller dan standaard Wireless-N. Deze high performance draadloze verbinding laat je genieten van ultra-vloeiende online gaming, sneller surfen op het web en andere bandbreedte veeleisende taken zonder een bekabelde verbinding.

Asus rt-ac51u router

Yorcom computers 39,95
2.50

Asus rt-ac53 router

Yorcom computers 54,95
Alternate 59,00
Aangedreven door 5e generatie wifi (5G WiFi), geeft de nieuwe 802.11ac chipset de RT-AC53 hogere draadloze snelheden dan N-technologie. Op 2.4GHz behaalt hij 300Mbps, terwijl hij op de 5GHz-band zelfs tot 433Mbps komt. De verbeterde bandbreedte heeft de hogere capaciteit die je nodig hebt om thuis het WiFi-plezier te vergroten. Nu notebooks, desktops, tablets en smartphones allemaal WiFi-afhankelijk zijn, wordt het tijd om te upgraden naar de volgende generatie, zodat je de connectiviteit kunt uitbreiden, nu en in de toekomst. Selecteer direct router-, access point- en repeater-modi via extra snelle instellingen in de gebruiksvriendelijke interface. Geen vertragingen en geen gedoe - ongeacht de situatie, maak een keuze en je bent verbonden.

Asus rt-ac5300 gaming router

Yorcom computers 319,00
0.00

Asus rt-ac57u router

Yorcom computers 75,00
Alternate 84,90
De ASUS RT-AC57U Dual-band Wireless-AC1200 gigabit router met vier externe antennes en krachtige technologie levert een extreem groot bereik. De 802.11ac high-speed prestaties zijn perfect voor het streamen van maximaal 4K UHD video's, online gaming met ondersteuning voor de nieuwste gameconsoles zoals Xbox One en PlayStation 4 en het uitvoeren van andere bandbreedte-intensieve taken. De multifunctionele USB 2.0-poort maakt het delen van een printer, harde schijf en 3G/4G mogelijk, terwijl ASUS AiDisk ondersteuning je in staat stelt om bestanden te openen, te delen en te streamen vanaf je thuis PC naar apparaten met internetverbinding. De RT-AC57U levert supersnelle draadloze gigabit-AC snelheden tot 867 Mbps op de 5 GHz band, wat 3 keer sneller is dan standaard wireless-N. Met deze hoogwaardige draadloze verbinding kan je genieten van ultrasoepele online gaming, sneller surfen op het web en andere bandbreedte-eisende taken zonder een bekabelde verbinding. RT-AC57U levert 2,4GHz en 5GHz gelijktijdige frequentiebanden tot respectievelijk 300Mbps en 867Mbps, en heeft een totale gecombineerde bandbreedte van maximaal 1167Mbps. Je kan basistaken uitvoeren zoals surfen op het web en bestanden downloaden op de 2.4GHz band, terwijl je tegelijkertijd meerdere apparaten in 4K UHD video's kunt streamen of online gaming en andere bandbreedte-eisende toepassingen soepel op de snellere 5GHz band kunt ondersteunen. In jouw steeds mobieler wordende leven is controle over jouw netwerk via een app belangrijker dan ooit. De ASUS Router App is vanaf de grond af opgebouwd om zowel intuïtief als robuust te zijn, zodat je jouw router kunt instellen, netwerkverkeer kunt beheren, verbindingsproblemen kunt diagnosticeren en zelfs de firmware kunt bijwerken, allemaal zonder dat je een pc hoeft op te starten.

Asus rt-ac58u router

Alternate 87,90
Yorcom computers 99,00
De ASUS RT-AC58U is een AC1300 Dual-Band Gigabit Wi-Fi Router en biedt WiFi snelheden tot 1300 Mbps gecombineerd (400Mbps + 867Mbps). Het apparaat beschikt over een vier externe antennes en 128 MB geheugen voor een maximale dekking en betrouwbare draadloze verbindingen. Verder beschikt het over MIMO technologie, zo ontvangt ieder apperaat zijn eigen gegevensstroom en kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd video's streamen, online gamen en andere taken uitvoeren zonder wachttijd of bufferen.

Asus rt-ac66u router

Alternate 89,00
Yorcom computers 99,95
De ASUS RT-AC66U B1 is een 5e generatie dual-band Wi-Fi-router met een totale snelheid van maximaal 1.75Gbps. De router maakt gebruik van de Broadcom 802.11ac Wi-Fi-controller, die werkzaam zijn in zowel de 2,4 GHz als de 5GHz-band. De 5 GHz-band werkt op maximaal 1.3Gbps, wat de huidige bekabelde Gigabit transmissie overtreft en 3x zo snel is als 802.11n. De RT-AC66U B1 biedt soepele lag-bestendige multitasking en supersnelle streaming, terwijl ASUS AiRadar op intelligente wijze draadloze apparaat verbindingen verbetert via krachtige versterking, en zo toekomstvaste geoptimaliseerde prestaties biedt. AiCloud biedt een uniforme app voor iOS en Android-toestellen die de RT-AC66U B1 verandert in een persoonlijke cloud server, met gemakkelijke connectiviteit naar Windows-, Mac- en Linux-machines. Elke account kan rechtstreeks synchroniseren met andere AiCloud-clients en openbare cloud-producten. Al jouw gegevens kunnen worden benaderd, gesynchroniseerd, gedeeld en beheerd vanuit bijna elk apparaat, van smartphones tot desktops, waar en wanneer je maar online bent.

Asus rt-ac67u aimesh router 2 pack

Yorcom computers 239,00
0.00

Asus rt-ac68u router

Yorcom computers 124,95
Alternate 129,90
De ASUS RT-AC68U is een snelle Wi-Fi-router, met gecombineerde dual-band datasnelheden van maximaal 1300 Mbps 802.11ac op 5 GHz. Aangedreven door een dual-core processor elimineert de RT-AC68U de prestatiedaling die andere routers binnen een druk netwerk teistert. Zelfs op de drukste thuisnetwerken is HD video streaming dus altijd soepel, zijn de vertraging laag voor online gaming en VoIP-gesprekken, en het downloaden van bestanden wordt nooit meer onderbroken. De RT-AC68U beschikt verder over dual USB-poorten voor bestandsoverdracht, om printers en om 3G/4G modems te delen en een USB 3.0-poort voor maximaal tien keer snellere gegevensoverdracht dan USB 2.0. De exclusive ASUS AiCloud-software transformeert uw thuisnetwerk in uw persoonlijke cloud voor eenvoudig streamen en delen met smartphones, pc's en tablets. Router-to-router sync maakt het ook eenvoudig om bestanden op USB aangesloten storage te synchroniseren met andere compatibele ASUS routers voor probleemloze uitwisseling van grote bestanden met familie en vrienden. De eenvoudig te gebruiken ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontgrendeld de kracht van de RT-AC68U en geeft alle controle om uw netwerk te optimaliseren. 30-seconden set-up en eenvoudig beheer van het verkeer betekent ook dat beginners met netwerken makkelijk kunnen genieten van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers zullen genieten van de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en een veilige VPN-toegang. AiMesh ondersteund - verbind je RT-AC68U met andere compatibele ASUS-routers om een krachtig en flexibel wifi-netwerk voor het hele huis te creëren.